ModbusTCP

Discussion about communication protocols (configuration, functions, hardware required).
RickTCP
Posts: 6
Joined: Mon Jan 23, 2017 5:40 am

ModbusTCP

Postby RickTCP » Mon Jun 12, 2017 4:23 am

I have purchased WinlogPro + extra 32 tags in February 2017. I have the WinlogPro system mainly running, just working on fine tuning how things are being displayed, then will be working on scripts.

I am trying to set up a single input on Winlog Lite "Registered" in my office to experiment with the various settings for display of a value. I get a Device Status of "KO".

I have verified the ModbusTCP output using a different software package. I can't work out what I have missed to get this to work?

Thank you

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 322
Joined: Tue Nov 17, 2009 1:18 pm

Re: ModbusTCP

Postby admin » Mon Jun 12, 2017 8:51 am

Dear Sir,
if you go in "Runtime->Supervision->Status->Device" the communication errors increase or remain at 0?

Regards


Return to “Protocols”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest