Page 1 of 1

Re: setting value

Posted: Mon Jul 23, 2012 7:01 am
by admin
Could you be more specific? I do not understand what you need.

Best Regards

Re: setting value

Posted: Tue Aug 07, 2012 8:37 am
by rolf.viktor
i have the same problem. i don't know how to set a value in template(for exemple...presure limit=50) and then to send this data to a plc using modbus rtu protocol

Re: setting value

Posted: Tue Aug 07, 2012 10:04 am
by admin
Dear Sir,
with Code Builder you can send value to device.

For example:

Code: Select all

SetNumGateValue("SetPoint", 0, 50);


In this case you send 50 to "SetPoint 0" gates.


Best Regards