Search found 8 matches

by MarkRospen
Tue Nov 26, 2019 11:18 am
Forum: Bug Report
Topic: Error when multi-selecting
Replies: 3
Views: 3462

Re: Error when multi-selecting

The problem happens on any application. I am using WINLOG V3.02.21.
by MarkRospen
Fri Nov 22, 2019 12:07 pm
Forum: Bug Report
Topic: Error when multi-selecting
Replies: 3
Views: 3462

Error when multi-selecting

Hi,

When pressing shift and then selecting 3 panels and then a trend inside one of the panels, the error below occurs...
Error.png
Error.png (10.65 KiB) Viewed 3462 times
by MarkRospen
Fri Nov 22, 2019 10:59 am
Forum: Tags - Gate Builder
Topic: Gate load delay
Replies: 3
Views: 3351

Re: Gate load delay

Hi,

The code works thank you. However, is there a way to wait until ALL gates have been loaded?

I also get an error when I open the runtime saying "Function already running", any ideas?
by MarkRospen
Fri Nov 22, 2019 9:41 am
Forum: Tags - Gate Builder
Topic: Gate load delay
Replies: 3
Views: 3351

Gate load delay

Hi, Is there a way with code that I could create a delay where a loading screen is shown until all gates have been read from and then open a new template? I have tried the code below but when the gate changes in the PLC the template doesn't load and doesn't close the load screen... function void Sys...
by MarkRospen
Thu Nov 21, 2019 1:39 pm
Forum: Reports
Topic: Report calculations
Replies: 1
Views: 2937

Report calculations

Is it possible to put a calculated value into a report?

Example: GateA - GateB = Answer

Display the Answer on the report without having to create a gate and do it on the controller?
by MarkRospen
Tue Oct 22, 2019 10:05 am
Forum: Installation
Topic: W/Net Licence Key not working for runtime
Replies: 2
Views: 3104

Re: W/Net Licence Key not working for runtime

Many thanks, it is now working.
by MarkRospen
Tue Oct 22, 2019 9:56 am
Forum: Installation
Topic: W/Net Licence Key not working for runtime
Replies: 2
Views: 3104

W/Net Licence Key not working for runtime

Hi, I have purchased a W/Net licence key and moved a project from Winlog Lite to Winlog Pro. Upon trying to run the application, the communications are in KO all the time. The licence key is being detected as it shows up in the system status. Do you require a separate runtime licence to test program...
by MarkRospen
Mon Oct 21, 2019 9:37 am
Forum: Reports
Topic: Trend almost blank on report creation
Replies: 1
Views: 719

Trend almost blank on report creation

Hi, When I create a report using the code command ReportSetPeriodTime("Flow Rate",0,2,0,0,0,0); the trend image is almost blank as if it is just being created when the report is being formatted. I open the form containing the trend at the same time I run the code above. The trend shows 2 minutes wor...